PHILIPS MASTER TL5 HE Secura (Splintervrij!)

Geen producten gevonden...
Excl. btw
Energie klasse A Philips MASTER TL5 High Efficiency Secura met G5 lampvoet is de opvolger van 'gewone' TL buis Secura en is 40% dunner. Splintervrij!

Levensduur. Deze dunne (16mm) TL buizen hebben een uitval van slechts 10% op 19.000 uur (50% op 24.000 uur) Heeft alle voordelen van de TL5 HO lamp maar heeft ook nog een speciale beschermende coating rondom de lamp die voorkomt dat producten verontreinigd raken in geval van onverhoopte lampbreuk. Ze hebben een erg hoog rendement. Deze lamp is makkelijk herkenbaar aan de blauwe ring om de lamp bij het uiteinde van de lamp.

De Philips MASTER TL5 High Efficieny Securais ideaal voor waar verontreiniging ten gevolge van lampbreuk voorkomen moet worden, zoals in de voedings-middelenindustrie, gezondheidszorg, farmaceutische industrie, cleanrooms enz, of voor gebruik in omgevingen met hoger breukrisico, zoals sportzalen. Met deze lamp voldoet u aan een hoogwaardige energiezuinige verlichting. De Philips MASTER TL5 High Efficieny Secura voldoet aan de normen in de voedingsmiddelen-industrie, zoals HACCP en ISO22000. Deze PHILIPS MASTER TL5 HE Secura lamp is dimbaar/regelbaar op het juiste voor-schakelapparaat.

Verkrijgbaar in de lampkleuren 830(wit) en 840(helder wit). De kleurweergave (Ra) is meer dan 85. De TL5 High Efficiency Secura is verkrijgbaar in 21W, 28W en 35W. De lamp heeft een vrij constante lichtopbrengst tijdens de gehele levensduur (meer info). Gebruik een HF VSA met soft start voor extra lange levensduur.


 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »