Philips MASTERColour CDM-R reeks maakt gebruik van een speciale techniek waarbij een keramisch staafje bij bepaalde temperatuur licht produceert en dit op een zeer efficiënte manier. Hiermee heeft Philips op een revolutionaire manier een lamp ontwikkeld die tot wel meer als 100 Lm/watt waar maakt. Dankzij de keramische brander blijft kleurverschuiving minimaal gedurende de gehele levensduur. De MASTERColour CDM is niet voor niets een zeer veel gebruikte lamp binnen veel winkelketens en warenhuizen en andere gebouwen waar men veel aarde hecht aan prettig , sprankelend en efficiënt licht.

Levensduur van de Philips MASTERColour CDM-R gasontladingslampen van Philips zijn vrij lang, 9000 tot 12.000 uur is meer regel als uitzondering.

Voordelen van de Philips MASTERColour CDM-R. De Philips MASTERColour lampen kenmerken zich door de hoge lichtopbrengst, mooie sprankeling in het licht en de erg lange levensduur met stabiel lumenbehoud. Dit maakt deze Philips MASTERColour lampen erg geschikt voor toepassing in winkels, showrooms, kantoren monumentale panden en buitenverlichting. De MASTERColour CDM techniek van Philips is van toepassing in alle CDM-T, CDM-R, CDM-TP, CDM-TD, CDM-TC en alle Elite uitvoeringen van de van de Philips MASTERColour CDM en SDW-T.

Philips MASTERColour CDM-R Par 20 reeks is speciaal ontworpen voor het etalages , winkels of ruimtes waar men deze CDM lamp dimbaar wil hebben. Dit is natuurlijk dan alleen te bereiken met een elektronisch regel VSA

Philips MASTERColour CDM-R Elite reeks is de beste oplossing voor winkelverlichting, showrooms en plaatsen waar veel waarde gehecht wordt aan kleurechtheid, zeer hoge lichtstroom en een behoud hiervan gedurende de levensduur. Deze Elite CDM lamp blijft dus langer een hogere lichtstroom geven (zie meer info binnen de lamp specificaties). De Elite lamp heeft circa 25 % langere levensduur wat de vervangingskosten aanzienlijk verlaagd op lastige en moeilijk bereikbare plekken.

Philips MASTERColour CDM-Rm Elite Mini reeks is speciaal ontworpen voor het aanlichten van (vers) voedsel zoals vleeswaren, vis, fruit en groeten. Deze CDM-TC Fresh maakt gebruik van een speciale techniek waarbij een keramisch staafje bij bepaalde temperatuur licht produceert en dit op een zeer efficiënte manier.

Philips MASTERColour CDM-R Par 30 reeks is speciaal ontworpen voor het etalages , winkels of ruimtes waar men deze CDM lamp dimbaar wil hebben. Dit is natuurlijk dan alleen te bereiken met een elektronisch regel VSA

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »