Philips MASTERColour CDM-T
reeks maakt gebruik van een speciale techniek waarbij een keramisch staafje bij bepaalde temperatuur licht produceert en dit op een zeer efficiënte manier. Dankzij de keramische brander blijft kleurverschuiving minimaal gedurende de gehele levensduur. Hiermee heeft Philips op een revolutionaire manier een lamp ontwikkeld die tot wel meer als 100 Lm/watt waar maakt. De MASTERColour CDM is niet voor niets een zeer veel gebruikte lamp binnen veel winkelketens, showrooms en warenhuizen en alle andere gebouwen waar men veel waarde hecht aan prettig , sprankelend en efficiënt licht. 

Philips SOX (E, PSG) lampen zijn lagedruk natrium (zilver kleurig alkali metaal) lampen met in een U-gevormde, natriumgevulde ontladingsbuis. Deze is gevat in een buisvormige heldere gevacuümeerde buitenballon van glas. Allen hebben de BY22d lampvoet. De SOX lampen geven een Monochromatische gele kleur.

Philips HPL-N (HPL-Comfort, HPL-4) lampen zijn hogedruk kwikdamp lampen met een ovoïde (peervormige) vorm. De buitenkant is een hardglazen buitenballon. Allen hebben de E27 of E40 lampvoet. De HPL-N lampen geven een wat witte kleur.

Philips SON (Comfort, H, PIA Plus, PIA Hg Free) lampen zijnhogedruk natrium (zilver kleurig alkali metaal) lampen met een keramische ontladingsbuis in eendiffuse ovoïde (eivormig) vorm. De buitenkant is een hardglazen buitenballon met inwendige een witte coating. Allen hebben de E27 of E40 lampvoet. De SON lampen geven een wat warm witte kleur.

Philips HPI ( -T, Plus en -T Plus) lampen zijn Metaalhalogeen lampen bestaande uit kwartsontladingsbuis gevuld met hogedrukkwik en een mengsel van metaalhalogeneneen heldere langwerpige (buisvormige)vorm. De buitenkant is een hardglazen buitenballon van quartz glas. Allen hebben de E40 lampvoet. De HPI T lampen geven een warme tot een witte kleur.

Philips CDO-TT lampen zijn kwarts metaalhalogeen lampen met een diffuse ovoïde (eivormig) vorm met een CDO ontladingsbuis (afkomstig van de CDM lamp. De buitenkant is een hardglazen buitenballon met inwendige een witte coating. Ze hebben de E27 of E40 lampvoet.De CDO-TT lampen geven een warme witte (2900K) kleur.

Philips CDM-TT lampen zijn kwarts metaalhalogeen lampen met een diffuse ovoïde (eivormig) vorm met een CDO ontladingsbuis (afkomstig van de CDM lamp. De buitenkant is een hardglazen buitenballon met inwendige een witte coating. Ze hebben de E27 of E40 lampvoet. De CDO-TT lampen geven een warme witte (2900K) kleur.

Al deze lampen worden over het algemeen buiten toegepast zoals stadscentra, winkelcentra, voetgangersgebieden, woonwijken, wegverlichting en schijnwerperverlichting enz. Echter de CDM reeks zien we ook geregeld binnen gebruikt worden.

Verschillen in ontwerp van de diverse gasontladings lampen:
PHILIPS SOX lampen : lage druk natrium gasontladings lamp
PHILIPS HPL-N lampen : hogedruk kwikdamp lamp
PHILIPS SON lampen : hogedruk natrium gasontladings met keramische ontladingsbuis
PHILIPS HPI lampen : metaalhalogeen lamp met kwartsontladingsbuis en hogedrukkwik
PHILIPS Master CDM-TT : keramisch metaalhalogeen lamp
PHILIPS Master CityWhite CDO-TT : kwarts metaalhalogeen
PHILIPS CityWhite CDO-ET : keramisch metaalhalogeen
PHILIPS CosmoWhite CPO-TW : compact keramisch metaalhalogeen
PHILIPS ML : Hogedruk-kwikontladingsbuis van kwarts en wolfraamfilament
PHILIPS MHN : kwarts metaalhalogeen

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »