LED Strips

×

Lichtkleur

Meer

INTEGRAL LED strip 20meter DIMBAAR 24V 3528SMD IP33 3000-6000K

INTEGRAL LED strip 20meter DIMBAAR 24V 3528SMD IP33 3000-6000K

€250,00 / stuk Excl. btw

(€302,50 Incl. btw)
meer info
Excl. btw

Er zijn veel toepassingen voor LEDstrip verlichting. De meest voorkomende reden om LED-strip te gebruiken is voor decoratieve doeleinden of voor sfeerverlichting. Bij Integral LED willen we denken van LED-Strip verlichting als sfeerverlichting voor gebruik in huis als in de commerciële zakelijke omgevingen.

Enkele voorbeelden van Strip verlichting in de woning zijn koofverlichting en keukenkastjes (kick boards en onder eenheden).

In de commerciële omgeving, wordt Strip verlichting vaak gebruikt in ontvangstruimtes en boardrooms en is erg populair in de horeca, te vinden in veel restaurants, hotels, clubs en pubs gebruikt voor kleur het wassen van de muren, voor de verlichting van gangen en trappen, externe rand verlichting, om een sfeer te creëren.

Geïntegreerde LED-strips worden geproduceerd met een hoge presicie om de consistentie in kleur over de strip te garanderen, en zijn beschikbaar in de binnen (IP33) en buiten (IP67) versies. IP67 strips hebben een hoge kwaliteit siliconen dat de strook inkapselt, een uitstekende waterbestendigheid met behoud van consistente lichtopbrengst en kleur.

Elke 5m rol wordt geleverd met een eenvoudig te volgen installatiegids en geschikte montage accessoires voor de LED-strip. 3M backing tape wordt vooraf aangebracht op alle stroken Integral de installatie vergemakkelijken. Extra accessoires zijn verkrijgbaar, voor specifieke installatie-eisen.

LED Strips zijn voor decoratief gebruik (accentverlichting, pad of stap verlichting en rand verlichting) of voor gebruik als sfeerverlichting.

Elke LED-strip verlichting project is anders en het effect en de look die een installatie creëert zal sterk afhangen van hoe het is geïnstalleerd en welke LED-strip licht wordt gekozen.

De verschillende factoren te overwegen bij het selecteren van de LED-strip licht zijn de kleurtemperatuur van de LED op de strip, de grootte van de LED's en het aantal LED's per meter.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »