PHILIPS MASTER TL-D Food Secura (Splintervrij!)

Philips Starter S2

Philips Starter S2

€0,67 / stuk Excl. btw

(€0,81 Incl. btw)
meer info
Philips Starter S10

Philips Starter S10

€0,67 / stuk Excl. btw

(€0,81 Incl. btw)
meer info
Excl. btw
  G13 lampvoet lampvoet, lampvorm T8     

De Philips MASTER TL-D Food Secura is een TL lamp die met name vlees, er smakelijker uit laat zien. De dieprode kleur wordt versterkt zodat het vlees er nog smakelijker uitziet. 

Verder heeft deze TL-lamp met G13 lampvoet een beschermende coating rondom de lamp. Deze voorkomt dat producten verontreinigd raken in geval van lampbreuk. De Master TL-D Food secura voldoet aan HACCP-voorschriften en ondersteunt HACCP certificeringVoldoet aan de IEC 61549 norm


De kleurweergave (Ra) > 74 en kleur. Deze PHILIPS TL-D Food Secura TL heeft een kleurtemperatuur van 3800K en is verkrijgbaar in de wattages 30W, 36W en 58W. 

Defecte PHILIPS MASTER TL-D Food Secura lamp is makkelijk te herkennen aan de zwarte doorslag in de lamp aan het uiteinde aan 1 kant ! Als dit aan 2 kanten het geval is, is vaak het voorschakelapparaat stuk. Meestal begint de lamp al langzaam wat minder licht te geven vanaf 10.000 tot 12.000 uur. Wellicht verstandig tijdig te vervangen i.v.m kans op defect raken van het elektronisch voorschakelapparaat. Door slijtage van de lamp gaat deze meer stroom verbruiken welke het VSA belast.

Lampvoet informatie PHILIPS MASTER TL-D Food Secura

T8 lamp met G13 Lampvoet schets T8 lamp met G13 Lampvoet lamphouder G13
lampvoet G13   T8 lamp met G13 Lampvoet   lamphouder G13  

Verwisselen PHILIPS MASTER TL-D Food Secura met 2 pinnen aan iedere zijde kunt u doen door met een rustige draaibeweging 90 graden links of rechtsom, deze uit de fitting draaien. Spanningsloos maken van het armatuur is noodzakelijk om de lamp te laten branden maar ook veiliger.

Milieu aspecten van de PHILIPS MASTER TL-D Food Secura lamp.

Alle TL-D food lampen vallen onder Energie efficientie label (EEL) B. Het kwik gehalte van van de PHILIPS MASTER TL-D Food Secura lampen bedraagt nog maar 5 mg.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »