PHILIPS MASTER PL-L Polar 4pin (2G11)

×

Lampvoet

Lichtkleur

Wattage

Lengte

Meer

Philips MASTER PL-L Polar 36W / 840 / 4p

Philips MASTER PL-L Polar 36W / 840 / 4p

€8,95 / stuk Excl. btw

(€10,83 Incl. btw)
meer info
Excl. btw

Vervangen van Philips Master PL-L Polar 
lampen met 4 pinnen. Deze kunt u met een rustige trekbeweging uit de fitting trekken. Spanningsloos maken van het armatuur is aanbevolen. De fittingen hebben een metalen klikbeugeltje aan beide zijden waardoor even heen gedrukt dient te worden.

Defecte PL-L 4 pin Polar lampis makkelijk te herkennen aan de zwarte doorslag in de lamp in een van de 2 buisjes!

Uitvoeringen van de Philips Master PL-L 4 pin Polar lampen. Ze zijn er in diverse wattages maar er is echter maar 1 lampvoet ! De lampen zijn doorgaan niet te vervangen door andere wattages. De lengte is anders maar de belasting op het voorschakelapparaat is ook anders en dit geeft in de praktijk problemen. Kleurtemperatuur PL-L 4 pin lampen kan zijn 3000K of 4000K (meer weten!)

Voor wat koudere omgevingen doet u er verstandig aan om de Polar uitvoering te gebruiken, deze heeft een maximale lichtstroom bij lage temperaturen. Bij 15 graden Celsius heeft deze lamp de optimale lichtstroom. Dus goed toepasbaar in parken, buitenlampen, koel en vrieshuizen. Verkrijgbaar in 24W,36W en 55W

Philips PL-L 4 pen lampen zijn bij ons altijd scherp geprijsd ! We hebben een zeer uitgebreide en ruime voorraad PL-T Lampen omdat we dagelijks zelf deze lampen lampen plaatsen. U bent dus bij ons bij het juiste adres als het gaat om vervangingslampen !
Ook voor OSRAM (DULUX D of S) of SYLVANIA PL vervangingslampen kunt u bij ons terecht.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Powered by Lightspeed