PHILIPS MASTER PL-T Xtra (4pin)

Geen producten gevonden...
Excl. btw

De Philips MASTER PL-T 4 pinlampen zijn energiezuinige (klasse B) compacte fluorescentielampen met 6 parallelle smalle fluorescentie-buizen. Deze 4-pin PL-T Xtra lampen met GX24q lampvoet worden gebruikt met een elektronisch voorschakelapparaat en hebben een extra lange levensduur tot wel 2,5 maal. De lichtopbrengst bij 25°C is 75 Lm/watt wat redelijk hoog is . De MASTER PL-T 4 pin is een van de meest gebruikte professionele spaarlamp. Ze worden toegepast in wandarmaturen en up en -downlighters, zowel voor op- of inbouw en waar onderhoudskosten hoog zijn zoals hoge plafonds en moeilijk bereikbare plaatsen, zoals warenhuizen, supermarkten, magazijnen, productiehallen en openbare ruimten.

Levensduur. Philips MASTER PL-T 4 pin lampen hebben een uitval van 10% bij 20.000 uur en 50% uitval op 33.000 uur met conventioneel VSA. Is extra lange levensduur niet noodzakelijk kiest u dan de standaard MASTER PL-T 4pin. Deze PL-T 4 pin lamp is dimbaar.

Verkrijgbaar in de lampkleuren 830(wit) en 840(helder wit) en in de wattages 26W 32W en 42W. De kleurweergave (Ra) is hoger dan 80

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »