PHILIPS MASTER PL-T TOP

Geen producten gevonden...
Excl. btw

De Philips MASTER PL-T TOP 4 pin lampen zijn energiezuinige (klasse B) compacte fluorescentielampen met 6 parallelle smalle fluorescentie-buizen.

Ze zijn dan ook ideaal in een koude of warme omgeving omdat ze hun hoge lichtopbrengst (+30%) behouden hierin. Dus optimale verlichtings prestaties over een breed temperatuurbereik! Dit dankzij Philips amalgaam-technologie. Beste keuze voor langdurende schakelcycli en hoogste licht-opbrengst. Deze 4-pin PL-T TOP lampen met GX24q lampvoet worden gebruikt met een elektronisch voorschakelapparaat. De lichtopbrengst bij 25°C is 67 Lm/watt wat redelijk hoog is. De MASTER PL-T TOP 4 pin is een veel gebruikte professionele spaarlamp. Ze worden veel toegepast in wandarmaturen en up en -downlighters, zowel op- of inbouw.

Levensduur. Philips MASTER PL-T TOP 4 pin lampen hebben een uitval van 10% bij 8.000 uur en 50% uitval op 13.000 uur met elektronisch VSA. Deze PL-T TOP 4 pin is dimbaar.

Verkrijgbaar in de lampkleuren 827(warm wit) ,830(wit) en 840(helder wit) en in de wattages 18W, 26W, 32W, 42W en 57W. De kleurweergave (Ra) is hoger dan 82.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »